Monica Pop a declarat că Mihai Constantinescu este mai bine și a dezvpluit că soția artistului face eforturi disperate și îi este tot timpul alături la spital.

Artistul se află acolo de aproximativ trei luni, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

L-am vizitat vineri și este într-un real progres. Este fără doar și poate într-un real progres față de ceea ce am văzut în săptămânile trecute. Mihai Constantinescu este un om minunat, cu un suflet mare, a fost mereu un om empatic.

Este un om deosebit, iar soția sa face niște efoturi disperate”, a spus Monica Pop la Antena 3.

Toată lumea așteptă vești bune despre starea lui Mihai Constantinescu. Jurnalista Mara Bănică este foarte apropiată de artist și oferă și ea detalii.

Nu m-am uitat la nicio ştire despre starea sănătătii lui Mihai. Nu am citit niciun articol de când Mihai este în spital. Întreb veşti despre el pe cei care-i sunt cu adevărat apropiaţi.

Astă seară, fiul meu m-a întrebat cum se mai simte şi când mai vine pe la noi. „Curând, mami”, i-am spus. Ne-a vizitat de ziua mamei mele.

Operat proaspăt, a urcat peste 50 de trepte şi a plecat târziu, in noapte. L-am condus acasă atunci si ne-am promis revederea în formulă lărgită, data viitoare şi cu Simona lui.

Mă gândesc de ce îl încearcă Dumnezeu atât de tare pe omul asta care nu are nici pic de răutate, egoism sau rea intenţie. Nu ştiu. Dar ştiu că îl chinuie mult. Mult prea mult. Intr-o lume minunată, Mihai nu ar fi bolnav”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, în data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator.