Cântăreaţa Corina Chiriac a fost îndurerată de vestea morțîi regizorului Alexandru Darie. Într-o declaraţie acordată AGERPRES, Corina Chiriac a mărturisit că, „la 70 de ani, nu te gândeşti că un coleg de-al tău de 60 de ani, într-o zi, ridică palmă, o unduieşte în aer şi spune ‘bye-bye!'”.

Solista a mai spus că a primit cu multă durere și cu surprindere extrem de neplăcută vestea că „Ducu Darie a plecat şi el dintre noi. Se înscrie pe o listă cam lungă şi cam regretabilă pentru foarte mulţi dintre colegii mei”. Corina Chiriac a spus că nu a avut „onoarea şi bucuria” să lucreze cu Ducu Darie un spectacol, deşi în urmă cu un an îi propusese  să regizeze „un one-woman-show”.

Corina Chiriac a povestit că l-a cunoscut pe Ducu Darie când acesta era copil, fiind apropiată de părințîi lui.

„Eu făceam figuraţie la mai multe teatre din Bucureşti, în perioada anilor 1966 – 1973, aşa încât îi cunosc pe amândoi actorii (părinţîi lui Alexandru Darie, Consuela Roşu şi Iurie Darie – n.r.). Astfel încât, Alexandru Darie s-a născut între noi. A venit de copil, ne jucăm cu el, avea părul creţ, îi admirăm zulufii… Mi se părea ceva absolut normal. Toţi eram foarte tineri, părinţîi lui la fel… Şi eu, fiind mai mare că el cu 10 ani, vă daţi seama că, la 70 de ani, nu te gândeşti că un coleg de-al tău de 60 de ani, într-o zi, ridică palmă, o unduieşte în aer şi spune ‘bye-bye!’. Îmi pare foarte rău”, a mai spus Corina Chiriac, potrivit Agerpres.

Regizorul Alexandru Darie a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani, fiind internat la Institutul Clinic Fundeni