Evenimentul Zilei > Sport > Veste uriașă. Simona Halep, din nou cu Cahill. „Darren va reveni”
Veste uriașă. Simona Halep, din nou cu Cahill. „Darren va reveni”

Veste uriașă. Simona Halep, din nou cu Cahill. „Darren va reveni”

Simona Halep simte că antrenorul australian va începe din nou colaborarea cu ea. Cei doi vor purta o discuție în acest sens după încheierea turneului major de la US Open.

Invitată în emisiunea „Garantat 100%”, de la TVR 1, Simona Halep, locul 4 WTA, a răspuns fără perdea întrebărilor ce au vizat cariera sa. Contănțeanca a afirmat că își dorește tare mult ca Darren Cahill să-i fie din nou alături, dar în mod oficial.

Antrenorul australian a urmat-o pe sportiva noastră la mai toate turneele, după despărțirea de anul trecut. În tot acest timp, „Simo” a reușit să triumfe la Wimbledon, sub îndrumarea lui Daniel Dobre, dar despre Cahill a spus că simte că alături de el ar putea să mai câștige și alte turnee de Grand Slam.

A devenit umbra lui Halep

„Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slem-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi”, a mărturisit Halep. Relația dintre Simona Halep și Daniel Dobre este la fel de bună. Însă, Dobre a avut un moment tensionant cu Halep, care s-a consumat la turneul de la Miami. În timpul meciului cu Paula Hercog, Halep a apelat la on-court coaching, moment în care a tunat la adresa antrenorului poreclit „Brică”. „Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi!”, s-a răstit constănțeanca la el.

„Eu nu sunt sclavul ei”

În urmă cu o lună, Daniel Dobre a venit cu precizări cu privire la acel episod. „Are momente în care se descurcă mereu singură, dar și momente când are nevoie de lojă, de susținere. Simte că are nevoie să își ia energia astfel. Dar oamenii nu înțeleg asta. Au apărut articole că cere de la sclavii ei să aplaude. Ea se uită să caute un sprijin. Si tu ce zici? «Nu mă, nu fac asta că altfel sunt sclavul ei?». Eu nu sunt sclavul Simonei și nici nu voi fi vreodată. Lucrurile pe care le fac, le fac pentru jucători”, a spus Dobre, în emisiunea lui Marius Tucă.

„Nu sunt dictatoare, spun ceea ce simt”

„Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv”, a limpezit Halep apele, în cadrul interviului de la TVR 1.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: