Acesta susține că aparținătorii fetiței ar putea primi despăgubiri consistente din partea clinicii unde acesta a fost internat și, ulterior, lăsat să plece. Visscher a fost externat de la psihiatrieîntrucât medicii au considerat că nu prezintă pericol pentru societate, ceea ce însemnă că el a fost considerat sănătos.

În aceste condiții, spune avocatul olandez, conform legii, familia fetiței ucise de Johannes Visscher se poate adresa instanțelor de judecată pentru a primi despăgubiri consistente din partea clinicii care trebuia sa îl trateze pe asasin.

Asta în pofida faptului că pedofilul olandez s-a sinucis și chiar dacă un astfel de demers nu o poate readuce la viață pe Adriana Mihaela Fieraru.

Este vorba despre un precedent extrem de periculos, iar familia Adrianei are toate motivele pentru a deschide un proces care ar putea deveni unul  – istoric, susține avocatul olandez.

Site-urile din Olanda au abordat, cu lux de amănunte, viața lui Johannes Visscher. Pedofilul care a violat și ucis o fetiță de 11 ani din România nu a fost menajat de presa olandeză, iar tragedia provocată de el este incomensurabilă. Cu atât mai mult cu cât olandezul avea antecedente, din acest punct de vedere, fiind – la un moment dat – internat la psihiatrie” tocmai pentru agresiuni sexuale asupra femeilor, scrie cancan.ro