Regia a luat decizia în urmă finalizării lucrărilor de modernizare a tronsoanelor din conducta de termoficare 2 Dn 1000 – Magistrala ÎI SUD, ce alimentează zona cuprinsă între Bulevardul Energeticienilor, stradă Fizicienilor, Calea Vitan și Șoseaua Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei este necesară oprirea apei calde și a căldurii pentru 72 ore.

„Oprirea este impusă de necesitatea reîntregirii tronsonului de conducta, a umplerii instalației, a efectuării în sistem pentru punerea în funcțiune a întregii magistrale și pentru începerea furnizării agentului termic pe noile conducte. Lucrările de înlocuire a tronsoanelor de țeavă cu conducta preizolata au fost executate de Compania Municipală Energetică București și au avut în vedere o zona deficitară în care cetățenii au resimțit disconfort în sezonul anterior de încălzire”, precizează sursa citată.

Lucrările fac parte din cea mai amplă campanie de reparații, modernizări și înlocuiri de subansamble tehnice, anunțată încă de la sfârșitul sezonului anterior de încălzire, fiind prima acțiune de acest gen după o perioada foarte lungă de timp, susțin reprezentanții RADET.