Evenimentul Zilei > Monden > Veste neagră pentru Florin Salam! Nu mai e un secret: o ştie şi familia, o ştiu şi fanii…
Veste neagră pentru Florin Salam! Nu mai e un secret: o ştie şi familia, o ştiu şi fanii…

Veste neagră pentru Florin Salam! Nu mai e un secret: o ştie şi familia, o ştiu şi fanii…

Manelistul Florin Salam traversează probabil cele mai grele momente din cariera lui după ce a primit ameninţări cu moartea din partea mai multor interlopi.

La această situaţie s-a ajuns pentru că liderii anumitor clanuri consideră că „regele manelelor” i-a turnat la poliție pe membrii clanului Duduianu.

În urmă cu mai puțin de o lună, șefii clanului Duduianu au fost arestați după ce ar fi încercat să-l jefuiască pe Florin Salam chiar la o petrecere.

Potrivit unor surse judiciare citate de spynews.ro, 3 membri ai clanului Duduianu ar fi mers un restaurantul în care fusese organizată petrecerea.

Odată ajunşi acolo, interlopii n-au stat prea mult la discuţii şi ar fi încercat să-i ia banii câștigați, dar manelistul a fost apărat de organizatori.

A urmat un schimb de replici mai dure, iar în cele din urmă incidentul ar fi degenerat într-o bătaie generală. Salam ar fi depus plângere în urma celor întâmplate.

Urmarea? Liderii Duduienilor au ajuns în arest pentru tâlhărie și amenințare după ce oamenii legii au stabilit că interlopii l-ar fi jefuit inclusiv pe Nicolae Guță.

Astfel, în semn de solidaritate cu șefii Duduienilor, mai mulți lideri interlopi au luat o hotărâre radicală, la care Florin Salam nu se aștepta vreodată.

„După arestarea Duduienilor, mai mulți membri marcanți ai lumii interlope care bătuseră palma cu Salam pentru nunți, botezuri și alte petreceri, au anulat înțelegerile și i-ar fi cerut acestuia să le returneze imediat banii dați în avans.

În același timp, surse apropiate artistului au dezvăluit, pentru spynews.ro, că acesta ar fi primit mai multe amenințări cu bătaia și chiar cu moartea”, notează sursa citată.

La 23 iulie, după ce mai mulţi membri ai clanului interlop Duduianu au fost reţinuţi pentru că au tâlhărit maneliştii, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, avea o reacţie.

„Am creat pe parcursul lunilor precedente un front instituţional împotriva crimei organizate. Începe să dea rezultate. Încep să cadă clanuri de interlopi.

Se va continua până la capăt. În materie de justiţie, trebuie să ai răbdare, până când proceduri şi operaţiuni sunt duse până la capăt.

E valabil în orice materie, în orice dosar, răbdare, până când procedurile ajung la final”, a spus Cătălin Predoiu.

sursa: spynews.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: