Patrick Borcea, fiul fostului acționar de la Dinamo, nu a avut câștig de cauză, la Judecătoria Sectorului 1, unde a depus o cerere de anulare a unui proces verbal de contravenţie, întocmit de Poliția Rutieră, scrie Cancan.

Patrick Borcea, fiul celui care a făcut istorie la Dinamo când era acționar al clubului din „Ștefan cel Mare”, a ”comis-o”. Sau, cel puțin, așa au susținut cei de la Poliția Rutieră. Ar fi fost vorba despre un incident în trafic, cu Patrick jucând rolul principal. Organele de poliție l-au ”amendat”, nu usturător, dar tânărul, considerându-se nevinovat, a formulat cererea de contestație, pe care a depus-o la Judecătoria Sectorului 1 a Capitalei.

A venit și termenul răspunsului favorabil pe care Patrick dorea să-l audă, numai că a fost tocmai invers. Magistrații nu i-au dat dreptate! Au anulat cererea de reexaminare pe care o formulase Patrick Borcea, dar i-au dat un termen de 15 zile, pentru a face apel.

Soluția pe scurt a instanței: „Anulează cererea. Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”.

Te-ar putea interesa și: