După trei copii, iată, ducesa se pare că este din nou însărcinată cu al patrulea copil. Semnele care o dau de gol pe ducesa de Cambridge.

Momentul în care Kate Middleton i-a însoțit pe prințul George și prințesa Charlotte în prima zi de școală a fost analizat de experți, iar cei mai atenți la detalii au observat că ducesa de Cambridge și-a schimbat coafura. Și-a tuns părul și a optat pentru o nuanță ușor mai deschisă. Privind în trecut, mulți și-au amintit că ducesa de Cambridge și-a schimbat look-ul de fiecare dată când era în primele luni de sarcină.

„Una dintre ajutoarele invatatoarei a auzit-o pe Charlotte spunand asta si nu i-a venit sa creada – Charlotte vorbea foarte tare si parea convinsa ca mama ei este insarcinata”, a afirmat una dintre sursele regale.

„A fost o adevarata bomba lansata in prima ei saptamana de scoala”, a spus aceeasi sursa, care a precizat ca mica printesa era extrem de incantata de faptul ca va avea o surioara.

„Spunea ca abia asteapta, parea foarte entuziasmata”, a subliniat sursa regala.

Vorbele fiicei Prinţului William confirmă astfel zvonurile apărute saptămâna trecută, conform cărora ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată.

La lansarea celei de a treia grădini Back to Nature, ducesa a fost văzută mereu cu mâna pe burtă, iar sub rochie se observa o mica umflatură, potrivit bzc.ro