Ce se va întâmpla cu ultimul sezon, sub semnul întrebării

Astfel, după ce HBO a fost recent ținta unui atac cibernetic, actorii din distribuţie nu vor primi scenariul ultimului sezon, urmând să spună fiecare replică după ce o vor auzi în căştile pe care le vor purta pe platourile de filmare, potrivit news.ro. ”Nici măcar nu vom primi scenariul”, a declarat actorul Nikolaj Coster-Waldau, în cadrul talk-show-ului norvegian-suedez ”Skavlan”, potrivit libertatea.ro.

Limba Dothraki, din Urzeala Tronurilor, în programa Universității Berkley

Măsură de siguranţă este luată de producători împotriva dezvăluirii detaliilor producţiei înainte de lansarea fiecărui episod. În atacul cibernetic, hackerii au cerut o răscumpărare de câteva milioane de dolari pentru a nu publica online episoadele din cel de-al şaptelea sezon al serialului.

 

Un personaj IUBIT din Game of Thrones a murit

 

Cel mai vizionat serial din istoria HBO și câștigător al premiului Emmy în impas

Data premierei celui de-al optulea şi ultimului sezon din serialul ”Game of Thrones” este încă necunoscută. Cel mai vizionat serial din istoria HBO și câștigător al premiului Emmy pentru cel mai bun serial dramă, ”Game of Thrones” a devenit un fenomen global și continuă să fie un hit al postului de televiziune.

Vești bune pentru ”fanaticii” GAME OF THRONES! Tranzacție de 1 MILIARD de dolari!