Evenimentul Zilei > Monden > Veste cumplită pentru familia lui Vladimir Drăghia. Instanța a decis
Veste cumplită pentru familia lui Vladimir Drăghia. Instanța a decis

Veste cumplită pentru familia lui Vladimir Drăghia. Instanța a decis

Lovitură cruntă pentru familia lui Vladimir Drăghia. În urma despărțirii de fostul soț, Alice Cavaleru, actuala soție a lui Vladimir Drăghia, a pierdut 7 apartamente care se află într-un imobil de lux, în care acesta a investit alături de fostul său partener.

La începutul anului, Alice Cavaleru a înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 un dosar împotriva fostului soț, Răzvan Cocea, ce a avut ca obiect partajul bunurilor comune.

Alice Cavaleru a declarat că în ttimpul căsătoriei cu timpul cu Răzvan Cocea cei doi au investit într-un imobil, care a fost partajat în 7 apartamente. 6 dintre aceste locuințe au fost vândute, iar banii încasați în urma tranzacțiilor au ajuns în contul fostului soț.

Alice Cavaleru dorește acum o cotă parte din apartamentul care încă nu a fost vândut, dar și jumătate din suma încasată din vânzarea celorlalte locuințe.

Cu toate că Alice a depus eforturi considerabile pentru a își recupera banii, magistrații au luat o decizie surprinzătoare. „Respinge cererea formulată de petenta Neacșu Cavaleru Maria Alice de acordare a ajutorului public judiciar ca rămasă fără obiect”, au decis magistrații de la Judecătoria Sectorului 1, scrie Cancan.

Soția lui Vladimir Drăghia a divorțat de fostul partener la notar, în urmă cu mai mulți ani, în termeni amiabili. Din cauza unui conflict izbucnit ulterior, cei doi au ajuns în Instanță, scrie Cancan.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: