Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste excelentă pentru angajații Grupului Superbet
Veste excelentă pentru angajații Grupului Superbet

Veste excelentă pentru angajații Grupului Superbet

Grupul Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, devine tot mai mult o companie de tehnologie în industria de gambling, după ce anul acesta a mai cumpărat trei companii de IT – două în Croația, de dezvoltare de software, a treia în Marea Britanie, de inteligență artificială, achiziții pentru care a scos din buzunar 20 de milioane de euro.

În plus, pentru integrarea celor trei achiziții, au mai fost investite intern alte câteva milioane de euro, spun reprezentanții companiei care la zece ani de la fondare a ajuns la o rețea de retail de peste 1.000 de agenții, operațiuni și birouri deschise pe șase piețe și o cifră de afaceri estimată să ajungă anul acesta la 180 de milioane de euro.

Consolidarea poziției de lider pe piața locală a pariurilor sportive și dezvoltarea operațiunilor din Polonia, unde Superbet și-a lansat operațiuni directe anul trecut, alături de boom-ul înregistrat de componenta online a afacerii au fost principalele borne ale parcursului pe care grupul l-a avut anul acesta”, rezumă Vlad Ardeleanu, director general Superbet România.

O altă direcție de dezvoltare a afacerii în 2018 a fost dezvoltarea parteneriatelor de tip franciză sub brandul GoBet. Această divizie a crescut până la 200 de parteneri în toată țara, obiectivul fiind de a ajunge la 1.500 de parteneri până în 2021, potrivit datelor furnizate de companie.

Investițiile în business au fost dublate de cele în sportul românesc, Superbet a fost alături de nume grele ale sportului românesc precum Mihai Leu sau Cătălin Moroșanu. PE lângă aceștia, Superbet și GoBet au fost alături de echipe din toate cele patru Ligi din campionatul intern de fotbal – Politehnica Iași, Poli Timișoara, Rapid București, Steaua București, FC Argeș Pitești, etc. De asemenea, sponsorizează echipa de baschet Dinamo Știința și tot Dinamo (BikeExpert) la ciclism. Pentru 2019, Superbet rămâne cel mai consistent sponsor al Clubului Sportiv Universitar de Șah București.

De la 1 decembrie 2018, grupul Superbet a anunțat majorarea salariului operatorilor din agenții – salariul din luna decembrie a crescut cu 180 de lei brut, ajungând între 1.700 si 2.700 lei net, prin adăugarea primelor și bonusurilor de Crăciun. Acestor sume li se adaugă și plata orelor suplimentare și a altor sporuri de care angajații Superbet beneficiază.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: