Evenimentul Zilei > Monden > Vedetă trecută de 50 de ani, apariție de senzație pe plajă
Vedetă trecută de 50 de ani, apariție de senzație pe plajă

Vedetă trecută de 50 de ani, apariție de senzație pe plajă

Direct de pe plaja din Miami, artista şi-a etalat trupul sexy și decolteul natural, într-un costum de baie alb, întreg, dar cu decupaje provocatoare. Ea a postat un scurt video pe contul de pe o rețea socială, care a făcut furori.

Deși a trecut de 50 de ani, Jennifer Lopez este o apariție senzațională. Vedeta are corpul perfect tonifiat, iar ”dotările” de la natură nu au ocolit-o, astfel că multe vedete mai tinere o pot invidia pe drept cuvânt. E cunoscut faptul că, între show-uri, J.Lo. e ”prietena” sălii de fitness, iar antrenorul personal are grijă  ca aceasta să se mențină perfect în formă.

Jennifer nu s-a aflat singură pe plaja din Miami. Ea a fost acompaniată de Stevie Mackey, antrenorul vocal al turneului ”It’s My Party”, cu care vedeta colaborează. Cântăreaţa şi-a etalat și inelul de logodnă cu diamant de smarald estimat la 5 milioane de dolari, primit de la logodnicul său, Alex Rodriguez.


Jennifer Lopez și comentatorul Fox Sports în vârstă de 44 de ani, s-au logodit anul trecut pe 9 martie și ar fi planificat să se căsătorească în acest an. Deja locuiesc împreună, cu copiii lor, amândoi având copii din căsătoriile anterioare

”Am spus: ”Dacă vom fi împreună pentru tot restul vieții noastre, care este graba? A fost diferit de orice am experimentat vreodată. Ceea ce spune, face de fiecare dată. Și el vrea să construim orice împreună, lucru pe care nu l-am avut niciodată. Nu am fost niciodată cu vreo persoană, care să vrea să mă vadă strălucind”, a declarat Jennifer, sâmbătă, în cadrul turneului lui Oprah.

Sursa: Romaniatv.net

Sursa foto: Instagram / jlo