Evenimentul Zilei > Actualitate > O VEDETĂ de la PRO TV a fost DOBORÂTĂ DE BOALĂ. Emoţii mari pentru familie şi fani. Breaking news
O VEDETĂ de la PRO TV a fost DOBORÂTĂ DE BOALĂ. Emoţii mari pentru familie şi fani. Breaking news

O VEDETĂ de la PRO TV a fost DOBORÂTĂ DE BOALĂ. Emoţii mari pentru familie şi fani. Breaking news

Mihai Bobonete, vedeta de la Pro TV, și-a îngrijorat foarte tare fanii și apropiații astăzi, după ce a făcut o postare tristă pe o rețea de socializare.

În vârstă de 38 de ani, Mihai Bobonete este bolnav, iar astăzi, el va fi supus unei intervenții chirurgicale destul de delicată. Carismaticul actor a dat vestea tristă pe pagina lui de Facebook.

„Din păcate, nu pot susține spectacolele de astăzi și mâine, programate în Atena Pub Regie. Astăzi trebuie să fac o intervenție chirurgicală, nimic grav, dar care mă va imobiliza la pat pentru câteva zile.

Îmi pare rău pentru cei ce se pregătiseră pentru astăzi și mâine, dar sper să trec cu bine momentul ăsta și să mă revanșez la următoarele spectacole. Vă mulțumesc pentru înțelegere!” este mesajul scris de Mihai Bobonete pe contul său de Facebook.

Comediantul a primit o mulțime de urări la postarea făcută. „Însănătoșire grabnică”, “Multa sanatate”, „Te faci bine pentru show-ul de la Bruxelles? Sper”, sunt doar trei dintre mesajele transmise de fanii actorului.