După ce a provocat un scandal de zile mare într-un restaurant de fițe din Capitală, ispita de la Insula Iubirii s-a trezit că a rămas fără voce. După scandalul din local, Bianca Pop și-a continuat „reprezentația” într-un taxi, în drum spre casă.

Ba mai mult, într-un live de pe contul ei de Instagram, fosta ispită de la Insula Iubirii și-a arătat zonele intime, spre mirarea internauților care o urmăreau, dar și a unui băiat de oraș cu care era în discuția video.

Bruneta care a participat la Insula Iubirii a făcut azi un live pe Instagram împreună cu un gigolo din București pe care îl cheamă Mario.

La un moment dat, în timpul discuției, băiatul i-a atras atenția că i se văd “comorile” din maioul mulat, iar ea, fără să ezite, i-a arătat sânul drept.

CITEȘTE ȘI Scandaluri nesfârșite între ispitele de la „Insula iubirii. Bianca Pop, atacată din toate părțile

Bianca Pop nu s-a oprit aici. Ulterior, aceasta a făcut un gest obscen, cel mai probabil, cu dedicație pentru prietenul din live.

“Mie? Nu ai obraz (…)” a fost reacția lui Mario, amicul fostei ispite de la Insula Iubirii

Gestul Biancăi a fost taxat rapid de internauți. În timp ce unii i-au făcut morală, alții chiar au jignit-o spunându-i că este “scursura societății”.

După gafa comisă pe rețele sociale, bruneta le-a cerut ajutorul apropiaților și susținătorilor ei. Pe imaginile unei înregistrări, ea a postat următorul mesaj: “Nu am voce… deloc! Și simt dureri foarte mari în gât. Ce mă fac?”. Acuzată că ar folosi substanțe interzise, diva a negat într-un mesaj publicat atât pe Facebook, dar și pe contul său oficial de Instagram.

În cadrul declarațiilor furtunoase, fosta ispită a dezvăluit că a plecat de la Antena 1 și a semnat un contract cu șefii de la Kanal D, scrie Cancan.