Vedeta-copil a rămas fără bani! O acuză pe mamă că i-a cheltuit aiurea averea uriașă

Vedeta-copil a rămas fără bani! O acuză pe mamă că i-a cheltuit aiurea averea uriașă Alana Thompson, vedeta-copil sursa: Instagram Alana

Vedeta-copil, Alana "Honey Boo Boo" Thompson, cunoscută pentru apariția în reality show-ul "Toddlers and Tiaras" în SUA. Acum se confruntă cu probleme neașteptate legate de finanțele sale. Devenită rapid un nume recunoscut în reality-show din anii 2000, Alana, acum în pragul maturității la 18 ani, se vede în situația de a-și reevalua drastic situația financiară. După ce a constatat că fondurile câștigate din fragedă copilărie au fost cheltuite aiurea de către mama sa, "Mama June" Shannon.

Recent, într-un episod tensionat din "Mama June: Family Crisis", Thompson a avut un schimb de replici cu mama sa. Interogând-o în legătură cu utilizarea banilor câștigați din participările sale televizate, inclusiv la "Dancing with the Stars". Dorea să-și finanțeze educația la Universitatea Regis din Denver. Avea nevoie de 21.000 de dolari pentru a studia medicina, dar a descoperit că o parte din bani dispăruseră fără urmă.

Dezbaterea a readus în atenție Legea Coogan, o legislație ce protejează câștigurile actorilor copii. Legea este inspirată de cazul actorului din era filmului mut, Jackie Coogan. Această lege prevede că un procent din veniturile copilului trebuie păstrat într-un cont special. În realitate protecțiile legale pentru copiii actori nu sunt întotdeauna aplicate uniform, mai ales în statul Georgia, unde locuiește Alana.

Vedeta-copil se luptă să-și finanțeze educația

Într-o declarație emoționantă, Alana a evidențiat că, deși a fost prezentă pe micile ecrane încă de la vârsta de 6 ani, acum se luptă să supraviețuiască financiar. Această situație dificilă a determinat-o să ia în considerare acțiuni legale împotriva mamei sale. În încercarea disperată de a-și securiza viitorul educațional și financiar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mama Alinei, "Mama June" Shannon, a răspuns acuzațiilor fiicei sale într-un mod care a stârnit și mai multe discuții. În fața afirmațiilor fiicei sale că a folosit necorespunzător fondurile câștigate de Alana pe parcursul carierei sale în televiziune, Mama June a admis că a păstrat o mare parte din aceste venituri pentru ea. Mai exact, Shannon a recunoscut că a luat 80% din câștigurile Alanei. Lăsându-i acesteia doar 20%, conform unei declarații publicate de People Magazine.

În timp ce Mama June justifica distribuția fondurilor ca fiind o decizie pe care o considera justă la acel moment, Alana și sora ei, Lauryn "Pumpkin" Efird, au exprimat dezamăgire și frustrare față de gestionarea acestor fonduri. Lauryn "Pumpkin" Efird a avut o reacție clară la explicațiile mamei lor, numind-o pe Mama June „șmecheră”. Pentru că a contribuit cu „minimul necesar” la contul Alanei, sugerând că mama lor a făcut doar ceea ce era „legal corect”. Apoi a folosit restul banilor după bunul plac, fără a se ști exact unde au ajuns acești bani.