Evenimentul Zilei > Actualitate > O vedeta Antena 1 a suferit ȘOCUL VIEȚII. Prezentatorul, cerut în CĂSĂTORIE într-un MOD BIZAR : „Nu vreau să te ÎNFIEZ”
O vedeta Antena 1 a suferit ȘOCUL VIEȚII. Prezentatorul, cerut în CĂSĂTORIE într-un MOD BIZAR : „Nu vreau să te ÎNFIEZ”

O vedeta Antena 1 a suferit ȘOCUL VIEȚII. Prezentatorul, cerut în CĂSĂTORIE într-un MOD BIZAR : „Nu vreau să te ÎNFIEZ”

De când a slăbit, Cătălin Scărlătescu este asaltat de admiratoare. Recent, juratul de la „Chefi la cuțite” a fost cerut în căsătorie. Reacția lui, dar și declarațiile care au urmat după acest moment de senzație au fost înregistrate.

Neobișnuit este faptul că Scărlătescu a fost cerut în căsătorie  treia oară de soț de aceeași femeie. Este vorba de Angie Cobuţ, fosta concurentă de la „Chefi la cuţite”, care a recunoscut de mai multe ori că are o pasiune pentru el, scrie Cancan.ro. 

Angi și-a pregătit și un plan de rezervă în cazul în care Scărlătescu, în vârstă de 45 de ani, i-ar refuza propunerea: îi cere să o adopte. „O să-i cer din nou să se însoare cu mine. Dacă refuză, vreau să-i cer să mă înfieze ca să mă cheme Angelica Scărlătescu”, a spus Angie Cobuţ, fosta concurentă de la „Chefi la cuţite”.

„Pleacă de aici! Nu vreau să te înfiez, pentru că mă apuc să fac copii. (…). Nu trebuie să te însori ca să faci copii.”, a spus juratul exigent de la cunoscutul concurs culinar la matinalul de la Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu nu a făcut alte declarații, iar fanele și susținătorii săi nu știu dacă el a vorbit serios sau, într-adevăr, chiar are planuri serioase și se pregătește să devină tată.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.