Evenimentul Zilei > Actualitate > Vecinii lui Dincă s-au revoltat. Cum este tratat criminalul din Caracal de anchetatori
Vecinii lui Dincă s-au revoltat. Cum este tratat criminalul din Caracal de anchetatori

Vecinii lui Dincă s-au revoltat. Cum este tratat criminalul din Caracal de anchetatori

După ce procurorii au cerut prelungirea mandatului pe percheziţie la locuinţa criminalului Gheorghe Dincă din Caracal, mai mulţi martori au afirmat că ucigaşul beneficiază de o oarecare protecţie din partea oamenilor legii.

De fiecare dată, Dincă îi însoțește la verificări, stă mai mult la umbră, iar atunci când obosește este lăsat să se odihnească.

Vecinii criminalului sunt de părere că acest „confort” de care beneficiază ucigaşul l-ar putea convinge să ofere, în schimb, anchetatorilor, mărturii prețioase.

Cu toate acestea, Dincă în primele zile de anchetă, i-a plimbat pe polițiști pe diverse piste în urma cărora nu au obținut nicio informație.

Sâmbătă, mai mulţi martori au fost audiaţi la sediul DIICOT în cazul crimelor de la Caracal

„Astăzi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare”, anunță Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Surse judiciare au declarat, că la ultimele percheziții făcute la Caracal, în locuința lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge.

„Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus sursele citate.

Toate probele adunate vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală.

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost încheiate pentru ziua de sâmbătă. Până acum, anchetatorii au adunat oseminte, cenușă și alte probe, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: