Romicã Mihai, un vasluian beat, îsi bate joc de munca pompierilor veniti sã-i salveze casa inundatã ca urmare a topirii zãpezii.

În loc sã îi ajute pe aceștia ca să își salveze locuința, acesta stã si îi priveste în timp ce are o cana de vin în mânã, comentând direcția apei: “Merge apa la deal? Hai, bãi, lasã! Sã fim parolisti!”

Imaginile cu bãrbatul care abia se tine pe picioare fac, din nou, judetul de râs. “Sã vadã lumea ce necãjit esti. Ce durere ai tu…. Romicã, du-te si culcã-te!”, se mai aude pe video, relatează Vremea Nouă.

Primarul orasului Negresti, Vasile Voicu, a declarat cã este vorba despre o familie care trãieste la limita subzistentei, precizează aceeași sursă. “Nu e prima oarã când ne confruntãm cu aceastã situatie. Au o casã veche, de peste 30 ani, construitã într-o zonã inundabilã. De fiecare datã când se confruntã cu asta, ne sunã. Mergem si îi ajutãm, dar ei nu pun mâna sã facã nimic. Trãiesc într-o mizerie cruntã”. 

Familia Mihai are sase copii. În urmã cu câtiva ani a trecut printr-o tragedie, unul dintre acestia punându-si capãt zilelelor prin spânzurare. Un altul abia a iesit din închisoare si doar doi dintre fii mai trãiesc alãturi de pãrinti. Nu au niciun venit si supravietuiesc de azi pe mâine.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/nQf80eEzlK0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>