Evenimentul Zilei > Politica > Vasile Blaga: Ponta face foarte mult rău acestei ţări, trebuie să demisioneze
Vasile Blaga: Ponta face foarte mult rău acestei ţări, trebuie să demisioneze

Vasile Blaga: Ponta face foarte mult rău acestei ţări, trebuie să demisioneze

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, invitat la Realitatea, vorbeşte despre cât s-a apropiat PNL de Palatul Victoria.

Întrebat ce aşteaptă de la Victor Ponta, copreşedintele PNL Vasile Blaga a spus "eu aştept ce aşteaptă populaţia României, aştept demisia. Orice om în poziţia sa şi-ar da demisia. Vedeţi, în fiecare zi se agaţă de putere. Nu a fost bun pentru PSD, vedeţi, l-au executat. Bătălia din PSD s-a dat între el şi Liviu Dragnea", informează realitatea.net.

"Ar trebui să demisioneze, pentru că face foarte mult rău acestei ţări. Aroganţa ieşită din comun l-a distrus. Când a ajuns la putere spunea cine trebuie arestat şi cine nu. După ce a pierdut alegerile, a spus că a înţeles din pierderi. Guvernează foarte prost. Omul acesta, dacă te uiţi în programul lui de guvernare, şi-a luat o serie de angajamente, însă nu a respectat niciunul dintre acestea", a continuat Blaga.

Referitor la Guvernare, copreşedintele PNL a declarat "pentru prima dată un partid vine cu un an şi jumătate în faţa cetăţenilor şi aprobă un program de Guvernare, despre care putem spune că este perfectibil, iar acest partid îl va transforma în politici publice. Îl vom prezenta pe 30 august".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: