Evenimentul Zilei > EVZ Special > Vasile Blaga: „Evenimentului zilei îi doresc performanță și viață lungă pe frontul obiectivității”
Vasile Blaga: „Evenimentului zilei îi doresc performanță și viață lungă pe frontul obiectivității”

Vasile Blaga: „Evenimentului zilei îi doresc performanță și viață lungă pe frontul obiectivității”

Omul politic și ziaristul au ceva în comun: ambii sunt învestiți cu încredere de către cetățean, ambii sunt în slujba interesului public.

 În schimbul încrederii sale, cetățeanul așteaptă de la omul politic legi drepte și măsuri eficiente, așa cum de la ziarist așteaptă informații relevante, relatate cu obiectivitate și profesionalism. La unii, încrederea primită se reflectă în mandate, la ceilalți, în audiență. Evenimentului zilei, care împlinește, iată, 23 de ani neîntrerupți în această relație de încredere cu cetățeanul, adică aproape șase mandate, îi doresc performanță și viață lungă pe frontul obiectivității, al echilibrului și echidistanței.

Cu prețuire, Vasile Blaga Co-președinte PNL

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.