Evenimentul Zilei > Politica > Vasile Blaga este dezamăgit de rezultatele PNL în Capitală, însă este încântat de raportul naţional: „Avem peste 1000 de primării câştigate”
Vasile Blaga este dezamăgit de rezultatele PNL în Capitală, însă este încântat de raportul naţional: „Avem peste 1000 de primării câştigate”

Vasile Blaga este dezamăgit de rezultatele PNL în Capitală, însă este încântat de raportul naţional: „Avem peste 1000 de primării câştigate”

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga a declarat jurnaliştilor că este dezamăgit de scorul obţinut în Bucureşti de partidul pe care îl conduce, menţionând, totodată că la nivel naţional, rezultatele au fost mai mult decât mulţumitoare.

Pentru şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN) de miercuri, Blaga a menţionat că liberalii vor discuta care sunt măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale. 

“Cred că acum se finalizează numărătoarea paralelă, mai avem vreo 10% secţii. (…) Avem peste 1000 de primării câştigate”, a declarat Vasile Blaga, la sediul PNL, citează Gândul.

Blaga a subliniat că este foarte dezamăgit de rezultatele obţinute în Capitală, însă, nu şi de cele din ţară. 

PNL s-a plasat pe locul doi la nivel naţional, astfel că potrivit datelor parţiale anunţate de BEC PSD a câştigat 39,15% şi PNL 32,79% la votul pentru consiliile judeţene. În Bucureşti, PNL a suferit însă o mare înfrangere, situându-se pe locul trei, după USB, transmite Gândul.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.