Evenimentul Zilei > Actualitate > Vasile Blaga, acuzat că a forțat demiterea directorului ziarului Puterea, care a publicat o anchetă despre EADS
Vasile Blaga, acuzat că a forțat demiterea directorului ziarului Puterea, care a publicat o anchetă despre EADS

Vasile Blaga, acuzat că a forțat demiterea directorului ziarului Puterea, care a publicat o anchetă despre EADS

Fostul director al ziarului Puterea, Mihai Pâlşu, a ieşit la atac după ce a fost demis. Pâlşu susţine Vasile Blaga ar fi făcut presiuni pentru înlăturarea sa după ce a publicat o anchetă despre dosarul EADS.

La scurtă vreme după ce a fost dat afară de la conducerea Ziarului Puterea, Mihai Pâlşu a scris pe pagina sa de Facebook. „Viața este tare scurtă. Nu ratați clipa. Sufletul e mare, înghite multe. Bulgărele EADS a pornit la vale. Aștept momentul când postacii de serviciu o să înceapă cu atacuri la persoană, o să mă acuze că sunt un bețiv, un troglodit sau că sunt acoperit, că tot e la modă. Da domnilor, RECUNOSC sunt ACOPERIT. Dar de DOCUMENTELE care se găsesc în Parchetul de la Munchen și în biroul doamnei Codruța Kovesi, patronul DNA!!!", a scris Pâlșu.

Însă fostul director al cotidianului Puterea nu s-a oprit aici, Pâlşu îl vede responsabil de demiterea sa pe copreşedintele PNL, Vasile Blaga, informează Știripesurse.ro. „Apropo! Oare domnul Vasile Blaga face presiuni asupra patronului DNA ca să fie scos din schemă așa cum a făcut asupra unuia dintre patronii mei care se crede buricul pământului?! Ups!”, a adăugat el.

După publicara anchetei EADS în ziarul Puterea la data de 10 decembrie, publisherul şi deţinătorul bradului s-au delimitat de articolul semnat de Mihai Pâlşu pe care l-au considerat lipsit de probe şi o atingere a condului deontologic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: