După ce moţiunea de cenzură a trecut în Parlament, iar consecinţele au fost tragice pentru Guvernul Dăncilă,  premierul i-a băgat în şedinţă pe cei din conducerea partidului pentru găsirea unei soluţii pentru ieşirea din impas.

Dacă o parte dintre baroni cer socoteală Vioricăi Dăncilă pentru pierderea puterii, mai sunt unii care au rămas fideli premierului.

Citește: Dăncilă s-a decis: SE ÎNCHIDE la PALAT! Prima decizie luată de premierul demis

Acest lucru se poate observa dintr-o stenogramă incendiară din timpul şedinteli care a avut loc, vineri, unde au participat 25 de lideri social-democrați. Firea a lansat la un moment dat lista celor pe care PSD îi susține.

Edilul Capitalei s-a întrebat, în timpul ședinței, dacă PSD ar putea să îl susțină în lupta pentru Cotroceni pe Alexandru Cumpănașu.

Citește: Iohannis, față-n față cu momentul zero. Breaking News

Iată stenograma din timpul şedinţei

Marcel Ciolacu: Președintele PSD trebuie să fie candidatul partidului. Candidatul Viorica Dăncilă rămâne in picioare.

Gabriela Firea: Iohannis nu vrem. Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpănașu? Să nu facem o mișcare și să pierdem și ce avem acum, în jur de 20 la sută (…). Cred că ne dăm singuri o lovitură din interior. O sa înceapă lupta între noi.

Marian Oprișan: Mințim și unii și alții. Eu cred că trebuie să ne mobilizăm la maximum, să turăm motoarele la maxim. Chiar dacă spunem că avem 3-5 la sută. În fața urnei, în fața ștampilei, românul va avea o mare problemă dacă vom reuși să îi speriem. Să spunem adevărul. Să spunem că Iohannis a furat case, că pentru el nu funcționează justiția. Ori ne batem, ori mergem acasă. Trebuie sa facem analiza chirurgicală. Trebuie să facem congres după prezidențiale. Ziua decisivă e după prezidențiale.

Citește: Anunț devastator! Cumpănașu, distrus de anunțul DNA

Claudiu Manda, despre lansarea de mâine a Vioricăi Dăncilă: Noi nu stim cine plătește banii!

Olguța Vasilescu: Trebuie să dăm acum pentru primari! Să le dam speranțe, că ei merg pe stradă.

Marian Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „proasta României” îți apare „Viorica Dăncilă”. Dacă dam senzația că ne batem pe putere și funcții, pierdem”, potrivit digi24.ro