Și pentru că o singură dată pe an apare ocazia de a le vedea în toată splendoarea, momentul trebuie imortalizat. Cu atât mai mult cu cât la televizor categoric nu se întâmplă ce se vede pe nisipul fierbinte.

Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu și prezentatoarea emisiunii „Se spune că…” de la TVR, a filmat un videoclip la malul mării. Atunci a prins ocazia să se pozeze în cele mai frumoase costume de baie din garderobă și să arate fanilor cu ce a înzestrat-o mama natură.

Anna Lesko se ține foarte bine pentru o femeie în pragul celor 40 de primăveri, cu un copil în vârstă de patru anișori și o sumedenie de concerte și spectacole susținute la foc continuu. A recunoscut cândva că și-a ajustat puțin bustul la estetician, însă silueta și pielea strălucitoare le menține doar prin diete echilibrate și sport.

Brigitte Năstase a început vara cu stângul. A avut parte doar de minivacanțe la malul mării, iar acum se află într-un plin scandal, care cu siguranță îi va perturba planurile de plecare. Bruneta a povestit că Ilie Năstase și-a pierdut telefonul mobil recent, iar în el se aflau poze și dovezi ale infidelității ei. Tot ea a dezvăluit că, într-adevăr, bărbatul care i-a luat mințiile pentru o scurtă perioadă se numește Cătălin, ceea ce confirmă vechiile zvonuri despre o idilă între ea și participantul de la Exatlon, Cătălin Cazacu. Așadar, se anunță o vară fierbinte, cu povești incendiare din viața timișorencei.

Nicole Cherry s-a făcut mare. Și dacă publicul nu vrea să creadă că acum e majoră și vaccinată, Nicole – la cei 19 ani ai săi – a început să pozeze provocator și în ținute sumare. Nu a ratat ocazia să le arate admiratorilor ei costumul de baie cu care s-a etalat la piscină.

Romanița Iovan, trup de zeiță la 53 de ani! Frumoasa creatoare de modă se menține tânără și suplă, exact ca în tinerețe. Recent, fostul fotomodel la UCECOM, în anii’80, a petrecut o vacanță de vis pe nisipurile fierbinți ale Greciei, în regiunea Halkidiki, alături de fiul ei, Albert, soț și prieteni. Cu mândrie, Romanița a publicat pe conturile ei de socializare un set de poze care îi pun formele în valoare.