Evenimentul Zilei > Politica > Vanghelie îl așteaptă pe Adrian Năstase în PSDi
Vanghelie îl așteaptă pe Adrian Năstase în PSDi

Vanghelie îl așteaptă pe Adrian Năstase în PSDi

Șeful PSDi, Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, și-ar dori să îl aibă coleg de partid pe fostul premier Adrian Năstase.

Vanghelie a vorbit, marți, în cadrul unui interviu acordat DCNews despre Adrian Năstase. „Adrian Năstase este un om cu experiență. Este respectat în toată zona de stânga. (…) Chiar dacă au fost anumite bătălii, eu am un respect deosebit pentru Adrian Năstase. A fost unul dintre Guvernele funcționale în România, cu creștere economică și așa mai departe. Lucrurile, într-adevăr, mergeau”, a spus Marian Vanghelie, conform sursei citate.

Fostul edil de sector i-a transmis și un mesaj fostului coleg de partid, de când erau amândoi membri PSD. ”Oricând Adrian Năstase ar putea veni. Toți colegii mei ar fi de acord. De altfel, noi am avut niște discuții, au apărut pe surse și de Ion Iliescu și Adrian Năstase. Lumea vorbește. Adrian Năstase cred că va fi o voce non stop în politica românească, indiferent de ce va spune. (…) Până la urmă, fiecare mai greșește. Fiecare are și bune și rele. Dar, pe fond, luând părțile serioase, pentru ce a făcut Adrian Năstase și pentru România, și pentru PSD, și toate lucrurile pozitive care s-au întâmplat, el este respectat. Și pentru pregătirea lui și pentru multe alte lucruri”, a adăugat Marian Vanghelie în cadrul interviului.