Potrivit wowbiz.ro, fosta soţie a lui Boureanu ţine cu sfinţenie cont de sfatul specialiştilor şi încearcă, pe cât posibil, să menţină un echilibru în ceea ce priveşte organizarea programului celui mic. De aici şi vizita de acum câteva zile la aceeaşi clinică din capitală unde a şi născut. 

După două luni de la naştere, se pare că Valentina a lăsat, pentru moment, deoparte orice activitatea profesională şi îşi dedică în întregime timpul juniorului Milan. 

“Valentina nu este ca alte dive, care, imediat după naştere, se gândesc cum să slăbească  mai repede şi să revină la formele de dinainte de a ramane însărcinate. Nu, pentru ea, cel mai important este copilul şi nevoile lui, abia pe urma se gândeşte la propria persoana. De aceea, îl alăptează în continuare şi vrea să o mai facă multă vreme de acum înainte dacă organismul o să îi permită. În plus, este extrem de atentă la modul în care îl hrăneşte, cum îi face băiţă, ce creme foloseşte pentru pielea lui şi, foarte important, îl duce şi la control periodic, să fie sigură că totul este în regulă”, au dezvăluit apropiatele manechinei pentru wowbiz.ro.

Valentina Pelinel a născut la începutul lunii iunie într-o clinică din capitală prin cezariană.