Evenimentul Zilei > International > Va fi scandalul anului! Și-a reclamat tatăl milionar pentru ceva ce alții poate ar aprecia…
Va fi scandalul anului! Și-a reclamat tatăl milionar pentru ceva ce alții poate ar aprecia…

Va fi scandalul anului! Și-a reclamat tatăl milionar pentru ceva ce alții poate ar aprecia…

Cei doi fii ai magnatului canadian din lumea modei, Peter Nygard, îl acuză că a plătit-o pe iubita sa de la acea vreme, care era lucrătoare sexuală să îi violeze când aveau doar 14 și 15 ani pentru a „face bărbați” din ei.

Fiii biologici ai lui Nygard au făcut acuzațiile uimitoare împotriva tatălui lor – care a fost acuzat că a agresat sexual zeci de femei într-o schemă de trafic de persoane timp de mai multe decenii – într-o plângere depusă duminică în curtea federală din Manhattan, scrie Daily Mail.

Bărbații susțin că amândoi au fost violați de aceeași „iubită” a tatălui lor, care era o „lucrătoare sexuală cunoscută”.

Pretinsele violuri au avut loc în urmă cu 14 ani pe proprietățile deținute de Nygard, în vârstă de 79 de ani, se arată plângerea obținută de Daily Mail.

Într-un caz, Nygard, care are în total șapte copii, i-a spus femeii că a vrut să „facă un bărbat” din unul dintre fii, care avea 14 ani la acea vreme.

„Fiecare dintre fii a experimentat, în primul rând, calvarul provocat de afacerea cu trafic de persoane a lui Peter Nygard și, prin adevărul lor, reprezintă responsabilizare și dreptate”, se arată în plângerea obținută de DailyMail.com.

„Pe lângă traficul cu fiii săi, Peter Nygard a mințit despre abuzul sexual și a încercat să-i intimideze pe fiii săi pentru a nu vorbi. Dar, în acest caz, reclamanții refuză să păstreze tăcerea și, în urma unei investigații din ultimele câteva luni, fiii lui Nygard au ajuns să realizeze minciunile și corupția lui Peter Nygard, inclusiv traficul sexual, intimidarea și distrugerea nenumăratelor victime nevinovate”, se mai arată în document.

Numele ambilor fii au fost ascunse  în plângere pentru protecția lor, se arată într-un comunicat de presă.

Fiul cel mai mare – menționat în document ca „John Doe 2” – a fost violat când avea 15 ani în 2004, în casa tatălui său din Bahamas, se arată în plângere.

După paisprezece ani, Nygard și- ar fi „atras, ademenit și transportat” fiul mai mic – „John Doe 1” – din California la reședința sa din Winnipeg, Canada, în vara lui 2018, unde aceeași femeie l-a violat.

Avea 14 ani și era virgin la acea vreme, se arată în plângere. Vârsta legală a consimțământului în Canada este de 16 ani.