Evenimentul Zilei > EVZ Special > Vă doresc să vă bucurați de cele mai frumoase realizări, să aveți viață lungă și să fi ți mereu pe baricadele adevărului și profesionalismului!
Vă doresc să vă bucurați de cele mai frumoase realizări, să aveți viață lungă și să fi ți mereu pe baricadele adevărului și profesionalismului!

Vă doresc să vă bucurați de cele mai frumoase realizări, să aveți viață lungă și să fi ți mereu pe baricadele adevărului și profesionalismului!

„Evenimentul zilei” a fost una din cele mai performante tribuneșcoală ale jurnalismului românesc

Aniversarea unei publicații este aniversarea libertății de expresie. Sărbătoarea „Bulinei roșii” este sărbătoarea profesiei care slujește adevărul și nevoia de cunoaștere a realității înconjurătoare, sub toate valențele ei.

 Mentori care au construit destine de discipoli, nume pe care nu le rostesc pentru a nu nedreptăți pe cineva, au făcut și vor face posibil să se audă vocile diversității de opțiune și de atitudine.

Pentru toate acestea, la 23 de ani de la înființare, vă transmit salutul, felicitările și urările de viață lungă pe frontul deslușirii realității făra echivoc.Prețuiesc consecvența, profesionalismul și curajul vostru. Totodată, îmi reafirm susținerea pentru libertatea de exprimare și pentru eforturile presei de a-și întări statutul. Știu cum arăta primul număr al cotidianului „Evenimentul zilei”, din 22 iunie 1992, și am văzut cum ați evoluat, pas cu pas, producând o adevărată revoluție pe piața media din România. Multe din campaniile de presă duse, de-a lungul anilor, de jurnaliștii „EvenimentuIui zilei”, rămân un reper nu numai în mass-media, ci și în conștiința românilor. Mult succes și La Mulți Ani!”

Valeriu Zgonea Președintele Camerei Deputaților