Evenimentul Zilei > Actualitate > Urziceni – U Cluj 0-1
Urziceni – U Cluj 0-1

Urziceni – U Cluj 0-1

Unirea Urziceni a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I.

Ialomiţenii, vicecampioni ai României sezonul trecut, au un start foarte slab de sezon, iar problemele financiare cu care se confruntă Unirea i-au înrăutăţit mult situaţia în Liga I. Oamenii lui Ronny Levy nu au reuşit să facă uitată înfrângerea de la Târgu Mureş, din urmă cu o săptămână, şi au pierdut din nou cu scorul de 0-1 în faţa unei alte nou-promovate – Universitatea Cluj.
Singurul gol al meciului a fost marcat de atacantul Valentin Lemnaru, în minutul 3 al meciului. Unirea a dominat, însă nu a reuşit să egaleze, în timp ce "sepcile roşii", care adunaseră un singur punct în primele trei etape, au rezistat şi au obţinut prima victorie a sezonului. Unirea aşteaptă încă primul gol în Liga I în acest sezon.

Unirea Urziceni – Universitatea Cluj 0-1
A marcat: Lemnaru (3)
Unirea Urziceni: Arlauskis, E. Nicu, Galamaz, Mehmedovici, Petre Marin, L. Marinescu, Pădureţu, Brandan, S. Frunză, Neaga, Dale. Antrenor: Ronny Levy
U Cluj: Matache, Mendy, Cvirik, D. Munteanu, Unguruşan, Boştină, Balde, V. Gheorghe, Delgado, Lemnaru, Niculescu. Antrenor: Marian Pană
REZULTATE ETAPA A 4-A A LIGII I
CFR Cluj – Astra 2-2
Bistriţa – Pandurii 3-0