Evenimentul Zilei > Actualitate > Urmărire cu focuri de armă în Prahova. Ce s-a ales de șoferul teribilist?
Urmărire cu focuri de armă în Prahova. Ce s-a ales de șoferul teribilist?

Urmărire cu focuri de armă în Prahova. Ce s-a ales de șoferul teribilist?

Poliția a recurs la armamentul din dotare pentru pentru a-l prinde pe un șofer teribilist care a refuzat să oprească la semnalul agenților.

Un șofer care avea permisul reținut și care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii a fost prins, miercuri, după ce polițiștii din Prahova au folosit armamentul.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Oana Bunghez, a declarat că incidentul a avut loc în cadrul unei acțiuni organizate în vederea reducerii accidentelor rutiere în zona trecerii la nivel cu calea ferată din Blejoi.

Un ofițer a tras un foc de avertisment în plan vertical pentru oprirea unei mașini care nu a respectat semnalul de oprire făcut de polițist.

„Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, din comuna Blejoi, a fost urmărit, prins și imobilizat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta avea permisul reținut”, a menționat Oana Bunghez.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Polițiștii au pornit după el, iar în timpul urmăririi bărbatul a lovit mai multe tomberoane de gunoi, apoi a ajuns pe un câmp, unde polițiștii l-au blocat, scrie Cancan.