Urmărire cu focuri de armă în Prahova. Ce s-a ales de șoferul teribilist?

Urmărire cu focuri de armă în Prahova. Ce s-a ales de șoferul teribilist?

Poliția a recurs la armamentul din dotare pentru pentru a-l prinde pe un șofer teribilist care a refuzat să oprească la semnalul agenților.

Un șofer care avea permisul reținut și care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii a fost prins, miercuri, după ce polițiștii din Prahova au folosit armamentul.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Oana Bunghez, a declarat că incidentul a avut loc în cadrul unei acțiuni organizate în vederea reducerii accidentelor rutiere în zona trecerii la nivel cu calea ferată din Blejoi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un ofițer a tras un foc de avertisment în plan vertical pentru oprirea unei mașini care nu a respectat semnalul de oprire făcut de polițist.

„Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, din comuna Blejoi, a fost urmărit, prins și imobilizat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta avea permisul reținut”, a menționat Oana Bunghez.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Polițiștii au pornit după el, iar în timpul urmăririi bărbatul a lovit mai multe tomberoane de gunoi, apoi a ajuns pe un câmp, unde polițiștii l-au blocat, scrie Cancan.