Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Unul dintre cei mai importanți politicieni din România sfidează legea și bunul simț! AVEM IMAGINI, SURPRINS ÎN FLAGRANT!
Unul dintre cei mai importanți politicieni din România sfidează legea și bunul simț! AVEM IMAGINI, SURPRINS ÎN FLAGRANT!

Unul dintre cei mai importanți politicieni din România sfidează legea și bunul simț! AVEM IMAGINI, SURPRINS ÎN FLAGRANT!

Imagini fără putință de tăgadă. Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe scena politică a României și a încălcat legea fără nicio ezitare.

Mâine, 4 august, la ora 10.00, Evz prezintă imagini cu unul dintre cei mai importanți politicieni din România într-o ipostază greu de imaginat, date fiind prestanța și reputația lui.

Nu este vorba de vreun baron local, nici de un șef de consiliu județean care face ce vrea pe ”moșia” lui și are control asupra instituțiilor statului. Este vorba despre un politician de top, a cărui figură și carieră le sunt familiare tuturor românilor. Un om pe are mulți l-au luat drept model.

Imaginile surprinse de reporterii noștri sunt extrem de clare și ar trebui să aibă un efect important asupra acestui impozant om politic. Nu există scuze, nici explicații. Legea este aceeași pentru toată lumea.

Nu ratați, mâine, de la ora 10.00, imaginile momentului într-un reportaj incendiar. Numai pe EVZ.ro.