Evenimentul Zilei > International > Unul din membrii echipajului avionului doborât în Ucraina a acceptat în ultimul moment să urce la bordul aeronavei
Unul din membrii echipajului avionului doborât în Ucraina a acceptat în ultimul moment să urce la bordul aeronavei

Unul din membrii echipajului avionului doborât în Ucraina a acceptat în ultimul moment să urce la bordul aeronavei

Un malaezian care ar fi trebuit să fie la bordul avionului prăbuşit în Ucraina a făcut schimb în ultimul moment cu un coleg al său. Ca o ironie a sorţii, soţia celui care i-a luat locul în avion evitase la rândul ei să urce în avionul Malaysia Airlines care a dispărut în urmă cu câteva câteva luni.

Sanjid Sing, de 41 de ani, nu se afla iniţial pe lista membrilor echipajului avionului MH17, al companiei Malaysian Airlines. Acesta a acceptat să facă schimb cu un coleg al său, astfel că s-a urcat la bordul avionului doborât joi în Ucraina, la graniţa cu Rusia, scrie Daily Mail.

Informaţia a ieşit la iveală după ce o imagine cu lista cu membrii echipajului a fost făcută publică pe Instagram.

Cu câteva luni înainte, soţia lui Sing a evitat o tragedie asemănătoare, după ce a reuşit la rândul ei să facă schimb şi să nu urce la bordul avionului MH370, aparţinând aceleiaşi companii aeriene, care a dispărut în luna martie a acestui an.

Potrivit listei publicate, membrii echipajului zborului MH17, toţi din Malaysia, aveau vârste cuprinse între 27 şi 54 de ani.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: