Evenimentul Zilei > Actualitate > Unul din CRIMINALII DE LA MEDICINĂ se ÎNSOARĂ. El și-a găsit dragostea în PUȘCĂRIE
Unul din CRIMINALII DE LA MEDICINĂ se ÎNSOARĂ. El și-a găsit dragostea în PUȘCĂRIE

Unul din CRIMINALII DE LA MEDICINĂ se ÎNSOARĂ. El și-a găsit dragostea în PUȘCĂRIE

Unul din cei doi criminali de la Universitatea de Medicină din Timișoara, care au tranșat un rrom, în urmă cu câțiva ani, se însoară. El susține că s-a îndrăgostit, după gratii, de o ucraineancă.

Sergiu Florea și Carmen Bejan (Șatran) au fost condamnați în 2009 la 20 de ani de detenție pentru că l-au ucis și tranșat pe Trifu Schrot, un etnic rrom care inițial se înțelesese cu tânăra să îi plătească anumite servicii sexuale. La prima întâlnire, în loc să se consume actul sexual, bărbatul a vrut să negocieze o sumă mai mica, lucrurile au scăpat de sub control și a fost ucis cu un cuțit ce i-a fost înfipt în inimă. Ulterior, ca să scape de cadavru, cei doi studenți l-au tranșat și l-au ascuns într-un geamantan, plănuind să incendieze trupul odată cu mașina bărbatului.

Carmen a fost prima care s-a căsătorit, în 2012, cu un traficant de droguri. Cei doi au avut și un copil, care a decedat la câteva ore după naștere.

Ceremonialul de căsătorie între Sergiu Florea și ucraineancă va avea loc săptămâna viitoare, la Penitenciarul din Arad. ( Foto: Adrian Pîclișan)