Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Ovidiu Alexandru Iftode, miercuri,  pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

”Inculpatul este un cunoscut dealer local de droguri, acesta fiind cercetat și în trecut pentru trafic de droguri de risc și condamnat la o pedeapsă de 3 ani cu suspendarea executării în anul 2011. Ulterior, inculpatul și-a reluat activitățile infracționale, comercializând drogurile doar în cantități mari, de ordinul kilogramelor unui cerc de dealeri stadali apropiați acestuia. În urma investigațiilor derulate, în noaptea de marți spre miercuri, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce comercializa o cantitate de 2,5 kg canabis, ambalată sub forma a 31 de pachete. Tranzacția a avut loc în autoturismul inculpatului, parcat pe o stradă lăturalnică din municipiul Timișoara”, transmit oficialii DIICOT.

În cursul zilei de astăzi inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza a fost instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

 

Te-ar putea interesa și: