Conform instanței, Tănase și Tekse au fost arestați în 20 iunie de agenții biroului șerifului din Jefferson, Loisiana. Aceștia au fost prinși într-un apartament pe care îl închiriaseră prin Airbnb în Metairie. Cazul a fost construit când detectivii au primit o serie de rapoarte despre persoane suspecte care au folosit mai multe carduri de debit, în scopul de a retrage sume mari de bani din bancomate, scrie Dailynews Hugnary.

După o scurtă cercetare, anchetatorii i au reușit să identifice proprietarul mașinii, un ofițer al Gărzii de Coastă, care, confruntându-se cu faptul că vehiculul său a fost implicat într-o infracțiune le-a spus anchetatorilor că a împrumutat mașina, folosind aplicația Turo, unui bărbat pe nume Daniel Tănase. Detectivii au reușit să urmărească vehiculul care a ajuns la un apartament din Carrollton Avenue. Acolo, autoritățile i-au găsit pe cei doi. Tănase și Tekse, s-au dovedit a fi personele suprinse de camerele de luat vedere. De asemnea, au fost găsite și dovezile infracțiunii.

Conform instanței, Tanase a spus autorităților că a găsit cardurile și codurile PIN jos, iar după aceea le-au încercat la un bancomat din apropiere pentru a vedea dacă funcționează. Tekse a recunoscut că a retras banii de la bancomat, dar că făcut acest lucru pe instrucțiunile lui Tănase.

Aceștia au fost condamnați la doi ani de închisoare.

 

 

Te-ar putea interesa și: