Evenimentul Zilei > Social > UNDE MERGEM. Statuile vivante prind viaţă în Parcurile Capitale
UNDE MERGEM. Statuile vivante prind viaţă în Parcurile Capitale

UNDE MERGEM. Statuile vivante prind viaţă în Parcurile Capitale

1 iunie se anunţă plin de evenimente şi spectacole, iar cei ce aleg să-şi petreacă minivacanţa din acest an în Capitală nu vor avea timp să se plictisească. Surprizele şi spectacolele se ţin lanţ, iar cei mici sunt invitaţi să se implice în jocuri şi concursuri.

1 Copiii pasionaţi de mersul pe bicicletă sunt aşteptaţi pe 1 iunie, de la ora 10.00, în parcarea din faţa Sălii Polivalente, pentru Parada Micilor Biciclişti. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult și ar fi bine să fie echipați cu cască și claxon. 2De la ora 10 şi până la ora 18.00, Televiziunea Română îşi deschide porţile pentru a-i primi pe copiii, părinţii şi bunicii dornici să se joace, dar şi să intre în culisele emisiunilor favorite.

Joi, 1 iunie şi vineri, 2 iunie, toţi cei dornici să se prindă în „Joaca de-a copilăria” vor avea parte de un tur ghidat al TVR, se vor implica în ateliere educative, vor întâlni vedete TV, dar şi campioni ai sportului. 3 Caravana Gaşca Zurli va străbate întreg Bucureștiul și vor fi organizate spectacole în fiecare sector. Astfel, Caravana va fi prezentă în Parcul Floreasca, Parcul Naţional, Parcul IOR, Parcul Carol, Parcul Sebastian şi Parcul Crângaşi. 4Kids Food Fest este un eveniment în care copiilor le vor fi oferite preparate delicioase, dar și sănătoase. Astfel, ei vor învăța care este rolul unei alimentații echilibrate.

Festivalul copiilor are loc în Parcul Herăstrău între 1 și 4 iunie, începând cu ora 10.00. Aici vor avea loc mai multe ateliere destinate celor mici, dar şi jocuri de mult uitate precum elasticul sau pă- trăţica. ● În perioada 2-5 iunie 2017, iubitorii de mișcare sunt invitaţi să pedaleze pentru a patra oară către Vama Veche. Evenimentul va avea loc de Rusalii, astfel încât, pentru prima dată există șansa unei băi în mare la finalul celor aproximativ 250 de km pe care cei implicaţi îi vor străbate în patru zile. Plecarea are loc vineri, 2 iunie, iar participanţii se vor întâlni la ora 19.00, la Gara Obor.

● A doua ediție a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă va avea loc în perioada 1-4 iunie la baza nautică a Clubului Nautic Român din Techirghiol. Competiția are drept scop promovarea unui stil de viață sănătos, popularizarea sporturilor cu profil nautic, socializarea și crearea unei culturi a sportului de masă. ● Zeci de DJ cunoscuţi vin în Mamaia, la Kudos Beach, în weekend-ul 2-5 iunie. Trei zile şi trei nopţi, distracţia şi cea mai bună muzică electronică vor face legea pe plajă.

● Pe 4 iunie, „The Motans” vine la Tapo, în Mamaia, iar concertul trupei ce susţine că şi-a ales ca simbol pe cel mai liber animal este trecut deja în agenda iubitorilor de muzi