Evenimentul Zilei > Sport > Una dintre cele mai importante jucătoare de tenis s-a retras. A părăsit terenul în lacrimi
Una dintre cele mai importante jucătoare de tenis s-a retras. A părăsit terenul în lacrimi

Una dintre cele mai importante jucătoare de tenis s-a retras. A părăsit terenul în lacrimi

Caroline Wozniacki a fost învinsă la Australian Open și a disputat ultimul meci al carierei

Caroline Wozniacki (29 de ani) a disputat ultima partidă a carierei, în turul al 3-lea de la Australian Open, și a fost învinsă de tunisianca Ons Jabeur, cu scorul de 5-7, 6-3, 5-7. Daneza a vorbit despre retragerea din tenis și a fost vizibil emoționată după „cântecul de lebădă”, care s-a produs la Melbourne.

„Parcă era de așteptat ca ultimul meu meci să fie unul decis în trei seturi și că o să-mi închei cariera cu o greșeală pe forehand. Astea sunt elementele pe care am încercat să le îmbunătățesc pe toată durata carierei mele, da cred că așa a fost să fie.

Rămân cu multe lucruri. Realizările din teren sunt uimitoare, fanii, sentimentele pe care ni le provocați atunci când veniți și ne încurajați la meciuri, sprijinul primit din partea familiei, mai ales din partea tatălui meu, cel care m-a antrenat în toți acești ani.

De obicei nu plâng, îmi cer scuze. Sunt amintiri speciale, pe care le voi prețui mereu. Călătoria aceasta a fost incredibilă și să știți că sunt într-adevăr fericită!”, a spus Wozniacki.

Caroline Wozniacki a câștigat un turneu de Mare Șlem – Australian Open, în 2018, după ce a învins-o în finală pe Simona Halep.