Remus Sergiu Secobeanu, tânărul în vârstă de 20 de ani, din satul Curteni, comuna Oltenești din județul Vaslui, s-a lăudat că a ucis un bărbat despre care credea că este dușmanul său. Acesta s-a luat la ceartă cu un consătean, în timp ce muncea în gospodăria unui vecin. Tânărul i-a dat o palmă bărbatului și apoi a plecat la barul din localitate unde a consumat alcool și a pus la cale un plan ca să-și lichideze dușmanul.

Tânărul a plecat de la bar către casa dușmanului său, pe drum s-a întâlnit cu bărbat despre care a crezut că este cel pe care-l căuta. Tânărul i-a sărit bărbatului în față și i-a aplicat o lovitură, cu muchia palmei, în gât. După ce victima a căzut la pământ, acesta i-a prins capul cu ambele mâini și l-a rãsucit. Apoi l-a ținut cu față în jos, timp de câteva minute. 

După ce l-a omorât, tânărul a constat că bărbatul nu era cel pe care îl căuta și a mers la casa consăteanului cu care se certase în ajun și ia- spart geamurile, informează observator.tv

Tânărul care a comis crima nu a fost crezut de vecini deoarece pe trupul victimei nu s-au găsit urme de violență. Abia când s-a făcut necropsia s-a descoperit că bărbatul fusese ucis și polițiștii l-au reținut pe tânărul criminal care s-a lăudat cu fapta sa.

Criminalul a fost prins dupã 12 zile de la comiterea faptei. Magistrații Tribunalului Vaslui au decis prelungirea mandatului de arestare preventivã cu încã 30 de zile în cazul acestuia. 

“Am fost nevoiți sã asteptãm rezultatul examenului de laborator pentru că medicul legist sã stabilească, cu exactitate, cauzele morții. Autorul a recunoscut comiterea faptei și a fost prezentat în făța instanței cu propunere de arest preventiv. Ieri, judecătorul de drepturi și libertãți a emis, pe numele autorului, mandat de arest preventiv. Tânărul este cercetat pentru omor”, a spus, la momentul prinderii criminalului, procurorul criminalist Alis Ruja, conform vremeanoua.ro.