Evenimentul Zilei > Actualitate > Un stelist a reușit să rupă contractul cu echipa din Ghencea și a devenit LIBER
Un stelist a reușit să rupă contractul cu echipa din Ghencea și a devenit LIBER

Un stelist a reușit să rupă contractul cu echipa din Ghencea și a devenit LIBER

Mihai Costea, atacant al Stelei, trecut pe linie moartă în ultima vreme, a fost declarat, miercuri, liber de contract și va părăsi gruparea din Ghencea.

Mihai Costea a fost declarat liber de contract, miercuri, de către Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Pe de altă parte, jucătorului nu i-a fost acceptată solicitarea ce viza plata salariilor până la finalul contractului.

„Se ia act de renunţarea la judecată a cererii reconvenţionale formulate de SC FC Steaua. Respinge capătul de cerere formulat de jucător privind obligarea clubului la plata drepturilor financiare restante pentru perioada martie-aprilie-mai şi iulie 2014, ca rămasă fără obiect. Respinge capătul de cerere formulat de jucător privind obligarea FC Steaua la plata sumei, reprezentând drepturi financiare până la sfârşitul contractului, ca neîntemeiat. Cu opine majoritară, admite capătul de cerere privind încetarea raporturilor contractuale pentru justă cauză, formulat de jucător; Cu opinie minoritară, respinge capătul de cerere privind încetarea raporturilor contractuale pentru justă cauză ca neîntemeiat. Cu recurs în 5 zile de la comunicare", se menţionează în soluţia CNSL.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.