Pe un grup de socializare dedicat șoferilor de camion se face apel pentru găsirea șoferului care a filmat întreaga scenă șocantă. Din câte se pare, șoferul român care a suferit accidentul cerebral se află la spital, în comă indusă.

„Astăzi, la Wetteren, în Belgia, pe A10, un coleg de al meu a avut un atac cerebral la volan, dar cumva a reușit să opreasca camionul lovind ușor glisiera din stânga. Când a venit politia colegul meu abia se mişca, vorbea incoerent și a și facut pe el din cauza acestui nefericit atac cerebral.

Politiștii care au venit, au considerat ca este beat (văzând si numerele de România) și l-au culcat la pământ, l-au încătusat si abia după o vreme și-au dat seama că defapt colegul are o problema de sănătate și au decis să anunțe ambulanța.

La tot acest eveniment a fost de față și un sofer român care a transmis, a filmat evenimentul! Dacă acel șofer se afla în acest grup, îl rog sa mă contacteze în privat! Politiștii aia trebuie să plătească pentru ce au făcut!!!
Colegul este la spital la Gent, a fost operat și se afla în comă indusă la reanimare”, informează stiridiaspora.ro.

Colegii șoferului român caută să facă dreptate și să dea de urma polițiștilor care au comis un abuz nejustificat, folosind forța împotriva unei persoane care avea și așa o stare de sănătate precară.