Evenimentul Zilei > Actualitate > Un șofer drogat și-a ucis iubita într-un grav accident de circulație
Un șofer drogat și-a ucis iubita într-un grav accident de circulație

Un șofer drogat și-a ucis iubita într-un grav accident de circulație

În cursul nopții de duminică spre luni, pe sectorul de drum național, cuprins între localitățile Gilău și Florești, județul Cluj a avut loc un grav accident de circulație.

Polițiștii susțin că șoferul, care are 19 ani și și-a luat permisul de conducere de doar câteva luni, locuiește în localitatea Florești, iar tânăpra decedată, are 20 de ani și este studentă.

În cursul nopții, cei doi se îndreptau spre Cluj Napoca, iar la un moment dat, între Gilău și Florești, mașina condusă de tânăr, un Mercedes, care circula cu mare viteză, a efectuat o manevră de depășire. Din cauza drumului acoperit cu mâzgă și a vitezei foarte mari, șoferul a pierdut controlul mașinii, aceasta ajungând într-un stâlp de iluminat. Impactul a fost atât de mare, âncât partea din față a mașinii s-a dezintegrat complet, punea față fiind separată de restul mașinii.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje mediale și de poliție. Medicii au decis tânăra aflata pe locul din dreapta a decedat pe loc iar tânărul, care a suferit răni grave a fost transportat la spital, unde după primele teste efectuate au stabilit că șoferul a consumat substanțe interzise.