Evenimentul Zilei > Actualitate > Un SCANDAL MONSTRU ZGUDUIE scena CINEMATOGRAFICĂ românească! „Mi-a făcut diverse invitaţii, m-a chemat la el acasă”
Un SCANDAL MONSTRU ZGUDUIE scena CINEMATOGRAFICĂ românească! „Mi-a făcut diverse invitaţii, m-a chemat la el acasă”

Un SCANDAL MONSTRU ZGUDUIE scena CINEMATOGRAFICĂ românească! „Mi-a făcut diverse invitaţii, m-a chemat la el acasă”

Un nou scandal zguduie spaţiul cinematografic românesc. Nick Rădoi este acuzat de Gabriela Cârstoiu, fosta iubită a fotmalistului Nicolae Mitea, că afaceristul i-ar fi cerut favoruri sexuale.

Potrivit spynews.ro, bruneta susţine că Rădoi i-ar fi propus să joace în filmul despre viaţa lui, în final acesta ajungând să-i facă propuneri sexuale.

"Filmul se numeşte "Spovedanii". Este un film despre viaţa lui. Noi am comunicat mai multe luni pe Facebook, atunci când el mi-a făcut o ofertă să joc în filmul lui. Între timp, au intervenit din partea lui anumite presiuni. A început să mă invite în oraş. E normal ca un bărbat să-şi dorească să iasă cu o femeie, dar la mine nu se pupă astea: să ieşi în oraş cu şeful. Dacă aşa merg lucrurile în lumea asta a filmului, înseamnă că eu nu sunt pentru lumea asta. Într-adevăr, am vorbit foarte urât cu el. Mi-a făcut diverse invitaţii, m-a chemat la el acasă. Probabil ar fi vrut să ne uităm la un film", a declarat Gabriela Cârstoiu în cadrul unei emisiuni televizate.

Gabriela Cârstoiu

În urma acuzaţiilor aduse, afaceristul a recunoscut că i-a propus Gabrielei Cârstoiu să joace în acel film, dar neagă afirmaţiile acesteia, potrivit cărora bărbatul i-ar fi cerut să se vadă într-un spaţiu mai intim. 

"Eu am contactat-o pe Facebook, după ce am văzut-o cu un caz. Am vrut s-o încurajez. Apoi, am aflat că ea este actriţă şi atunci i-am propus să joace. Mi-a zis că a făcut şcoala şi că a mai jucat în câteva filme. Nu am avut nici măcar o secundă noi doi, ne-am văzut numai în public. Am invitat-o la un club şi acasă, dacă am invitat-o, nu am invitat-o să fim numai noi doi, ci eram mai mulţi prieteni. A zis că a făcut o supă şi că ar vrea să discutăm mai multe despre viaţa mea şi despre cartea ei şi că vine la mine la apartament. Era vorba despre nişte subiecte foarte serioase. Investiţia mea nu e foarte mare în acest film. Suntem trei investitori", a transmis Rădoi în cadrul aceleiaşi emisiuni. 

Nick Rădoi este un afacerist român stabilit în Satele Unite ale Americii. Acesta a ajuns milionar după ce a pus bazele unei companii de transport. 

Nick Rădoi

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.