Evenimentul Zilei > Social > Un proaspăt ofițer va ține minte pentru totdeauna acest moment. Acum i s-a schimbat toată viața!
Un proaspăt ofițer va ține minte pentru totdeauna acest moment. Acum i s-a schimbat toată viața!

Un proaspăt ofițer va ține minte pentru totdeauna acest moment. Acum i s-a schimbat toată viața!

Un absolvent al Academiei Forţelor Terestre de la Sibiu şi-a cerut iubita în căsătorie, vineri, în faţa ministrului Mihai Fifor. Sublocotenentul Ion Ştefanoaia a îngenunchiat în faţa iubitei, în aplauzele colegilor. Roxana a spus „da”, iar ministrul i-a transmis că a avut curaj.

În prezenţa colegilor şi a prietenilor, doresc să-ţi mărturisesc că eşti cea mai importantă femeie din viaţa mea şi să-ţi mulţumesc pentru toate momentele minunate petrecute împreună şi pentru faptul că alături de tine am învăţat ce înseamnă iubirea. Cu această ocazie doresc să-ţi pun o întrebare: vrei să fii soţia mea?”, au fost cuvintele sublocotenentului Ion Ştefanoaia, potrivit mediafax.ro

Iubita acestuia, Roxana Ingrid Roos, a spus „da”, emoţionată, ministrul Apărării i-a înmânat sublocotenentului un buchet de flori, iar acesta din urmă i l-a dăruit viitoarei soţii.

„Bravo, ai avut curaj”, i-a transmis ministrul absolventului de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” de la Sibiu

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.