Evenimentul Zilei > Monden > Abi Talent vs Alex Velea. Inclusiv politicienii comentează scandalul
Abi Talent vs Alex Velea. Inclusiv politicienii comentează scandalul

Abi Talent vs Alex Velea. Inclusiv politicienii comentează scandalul

Fostul politician a intervenit în scandalul momentului dintre Alex Velea și Abi Talent. Practic demască ceea ce se ascunde cu adevărat în spatele celor doi „duşmani”.

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, Mădălin Voicu a făcut câteva comentarii despre cei doi unde-i critică în egală măsură.

Politicianul care a demascat relația dintre cei doi ”dușmani”

Mădălin Voicu: „Problema este că eu cred că e o înscenare, cred că sunt vorbiți să își facă reclamă. Nici măcar caterincă nu e. Sunt lucruri de prost gust care nu au nimic în comun cu lucrurile pe care le înțelegem noi, oamenii normali. De acum un an am auzit de Abi ăsta. I-am dat telefon și i-am spus că sunt Mădălin Voicu, șeful la țigani, mi-a spus că el e șeful”.

Cred că au un impresar, că nu îi duce mintea pe ăștia

„L-am rugat să mă sune taică-su și m-a sunat după cinci minute. I-am zis să se întâlnească Abi cinci minute cu băieții mei care îl admiră și îl ascultă tot timpul. Ai mei erau emoționați, au făcut o poză și au plecat. Cred că au un impresar, că nu îi duce mintea pe ăștia, care îi spune cum ar trebui să sune piesele”, a declarat Mădălin Voicu, la Antena Stars.