Eliza Oprea, 25 de ani, a fost operată de apendicită, anul trecut, la Spitalul Judeţean Ilfov, însă din cauza unor complicaţii, a fost transferată la Spitalul de Chirurgie Plastică pentru a i se trata arsurile de pe picior. Pacienta a povestit la Realitatea TV că medicii de aici au pus-o să-şi cumpere materiale sanitare şi un unguent pentru tratarea arsurilor, în valoare de 300 de lei.

Pentru că nu are un loc de muncă, tânăra a fost nevoită să se împrumute de la rude pentru  a-şi cumpăra tratamentul. „În afară de asta, cadrele medicale s-au purtat foarte urât. Le ceream să îmi facă un calmant, nu mi se făcea. Nu am un loc de muncă şi aş vrea să mi se facă intervenţiile de care am nevoie”, a declarat tânăra la postul de televiziune.

Eliza a depus şi o plângere penală împotriva medicilor de la Spitalul Judeţean Ilfov, care au operat-o de apendicită şi pe care îi acuză de malpraxis. Tânăra a primit 50 de zile deîngrijiri medicale şi recent a fost chemată din nou la Institutul de Medicină Legală în vederea creşterii numărului de zile de îngrijiri medicale, a precizat şi avocata acesteia, Beatrice Comăniceanu. Tânăra cere 100.000 de euro daune morale şi materiale.