Evenimentul Zilei > International > Un nou caz terifiant șochează Italia! Patru imigranți au abuzat o adolescentă și au lăsat-o să moară
Un nou caz terifiant șochează Italia! Patru imigranți au abuzat o adolescentă și au lăsat-o să moară

Un nou caz terifiant șochează Italia! Patru imigranți au abuzat o adolescentă și au lăsat-o să moară

O adolescentă de liceu a fost răpită de o grupare de patru imigranți, care a tratat-o cu o asemenea cruzime încât au șocat toată Italia, țară expusă totuși la multă violență fiind vorba de locul de origine al Mafiei.

O liceană de 16 ani, Desiree Mariottini, din localitatea Cisterna di Latina, a fost răpită de o gașcă de patru imigranți, care au violat-o și apoi au lăsat-o în agonie în interiorul unui șantier de construcții, până ce s-a stins din viață. În octombrie 2018, fata a fost găsită moartă după ce anterior fusese drogată și violată în incinta unui șantier de construcții din San Lorenzo. Un martor susține că fata a mers la locul abandonat, frecventat de oameni fără adăpost, pentru a cumpăra droguri de la patru bărbați.

O femeie din Ecuador, Narcisa Leon, care mai venea în această locație, a declarat instanței de judecată că a găsit victima zăcând fără suflare pe o saltea murdară. Ea o văzuse pe adolescentă însoțită de cei patru complici mai devreme în cursul acelei zile.

Cei patru acuzați, Yusif Salia, Mamadou Gara, Brian Minteh și Chima Alinno, se află în prezent sub acuzare oficială de viol și crimă. De asemenea, ei sunt acuzați că i-au dat să bea victimei un cocktail de droguri înainte de a o viola și de a o lăsa să zacă în agonie.

Martora din Ecuador a declarat în fața instanței că unul dintre acuzați ar fi spus: „mai bine să moară ea decât să ajungem noi la închisoare”. Alți martori din rândul celor fără adăpost, care obișnuiau să mai doarmă la locul abominabilei fapte, observaseră se pare fata rănită, însă nu au făcut nimic după ce au auzit declarația relatată de martora ecuadoriană ca aparținând unuia dintre dealeri.

Narcisa Leon a mai afirmat că unul dintre suspecți, Mamadou Gara, a confirmat în decursul unei conversații avute că i-au dat victimei un tranchilizant puternic pentru a o forța să facă sex cu ea. Cazul se judecă în momentul de față, iar potrivit relatării altui martor, fata obișnuia să strângă droguri de la bărbați, potrivit The Sun. Impresionați de această tragedie, italienii au acoperit zidurile maleficei locații cu mesaje răvășitoare pentru fata de 16 ani.