Evenimentul Zilei > Actualitate > Un MONSTRU care zăcea în apele râului Mureş a fost scos la suprafaţă. Putea OMORÂ mii de oameni
Un MONSTRU care zăcea în apele râului Mureş a fost scos la suprafaţă. Putea OMORÂ mii de oameni

Un MONSTRU care zăcea în apele râului Mureş a fost scos la suprafaţă. Putea OMORÂ mii de oameni

Un bărbat a făcut o descoperire şocantă în timp ce se afla la pescuit în apele râului Mureş. Acesta a descoperit o bombă de aviaţie de 70 de kilograme.

La faţa locului s-au deplasat pirotehnişti care au transportat în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, informează Agerpres.

La solicitarea bărbatului, echipa pirotehnică s-a deplasat în localitatea Sîntimbru, pe malul râului Mureş, pentru asanarea unui teren de muniţie rămasă neexplodată. Pirotehniştii au ridicat de aici o bombă de aviaţie, de 70 de kilograme.  Cel mai probabil, bomba datează din Al Doilea Război Mondial.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.