Evenimentul Zilei > Actualitate > Un milionar român, de nerecunoscut! Boala l-a mâncat din interior
Un milionar român, de nerecunoscut! Boala l-a mâncat din interior

Un milionar român, de nerecunoscut! Boala l-a mâncat din interior

Este vorba despre Sorin Ovidiu Vântu, un om de afaceri de succes din România. Milionarul este de nerecunoscut după ce boala l-a slăbit extrem de mult.

Sorin Ovidiu Vântu a ajuns să nu mai fie recunoscut de oameni. După o perioadă grea în care a fost internat în stare gravă la Institutul Oncologic Fundeni din Capitală, milionarul este de nerecunoscut.

Omul de afaceri fusese transferat de urgență, după ce o infecție pe care o avea s-a agravat.

Sorin Ovidiu Vântu a fost supus unei intervenții chirurgicale şi a traversat o stare critică. Acesta suferă de diabet zaharat care avansează pe zi ce trece. Mai multe surse spuneau că „tăticul FNI” trebuie supus unei intervenții chirurgicale în care să îi amputeze patru degete de la un picior.

Acesta a postat de curând un filmuleț în care vorbește despre oportunități de criză și despre Clubul de afaceri SOV. Omul de afaceri apare total schimbat, mult mai slab, cu părul total alb, însă cu aceeaşi vervă.

Medicii au amânat operația și au sperat la o ameliorare cu ajutorul tratamentelor. Omul de afaceri suferă de alte afecțiuni grave. Totodată, acesta are două stenturi la inimă și a făcut un infarct și un preinfarct. Mai mult decât atât a suferit și de tuberculoză, boală care i-a slăbit rău plămânii, potrivit playtech.ro.

În 2015, că ar suferi de cancer pulmonar și că ar fi refuzat orice intervenție chirurgicală. Pe atunci, mogulul susținea că este un subiect mai mult decât delicat și că nu dorește să discute vreodată despre subiect. Nu se știe, însă, ca acesta să fi suferit vreo intervenție chirurgicală sau tratamente cu citostatice.

Vântu a ieșit din închisoare

Sorin Ovidiu Vântu a fost eliberat din închisoare, după o decizie definitivă a Tribunalului București. Tribunalul București a admis o contestație a lui Sorin Ovidiu Vântu la decizia Judecătoriei Sectorului 5, care i-a respins, în ianuarie, o cerere de eliberare condiționată.

Ultima condamnare de 10 ani închisoare a fost primită de Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.