Evenimentul Zilei > Actualitate > Un milionar român a chefuit și a vânat cu fiul lui lui Trump pe un domeniu din Giurgiu
Un milionar român a chefuit și a vânat cu fiul lui lui Trump pe un domeniu din Giurgiu

Un milionar român a chefuit și a vânat cu fiul lui lui Trump pe un domeniu din Giurgiu

Fiul lui Donald Trump ar fi chefuit pe un domeniu imens din Giurgiu, ferit de ochii curioşilor, cu milionarul român Sorin Stănescu. Omul de afaceri este unul dintre cei mai mari jucători din industria medicamentelor şi ar avea conexiuni în serviciile secrete.

Sorin Paul Stănescu şi Donald Trump Jr. au chefuit trei nopţi la un conac din Giurgiu şi au vânat la domeniul privat din Singureni, întins pe câteva mii de hectare. Potrivit informaţiilor Cancan.ro conacul de la Singureni ar fi fieful generalilor din serviciile secrete și  milionarul Sorin Stănescu are conexiuni puternice în serviciile secrete.  Trump Jr. ar fi venit în România cu mai mulţi membri ai Departamentului de Stat american. Sorin Paul Stănescu are un unchi foarte bogat în SUA, Adrian Stângă, care este partenerul său în mai multe firme. Una dintre acestea, A&S International, a preluat cunoscutul Institut Pasteur, care activează în domeniul medicinei veterinare de peste 100 de ani.

Preluarea fără licitaţie a Institutului Pasteur de către A&S International a declanşat un scandal la momentul tranzacţiei. Ulterior, modul în care Institutul Pasteur a fost împroprietărit cu 19 hectare de teren aparţinând Armatei a reprezentat obiectul unui dosar deschis de DNA.Sorin Stănescu şi unchiul său, Adrian Stângă, au fost unii dintre marii beneficiari ai isteriei create în jurul gripei aviare. Miliardarul Sorin Stănescu a fost cercetat de-a lungul timpului în mai multe dosare DNA, în toate primind neînceperea urmăririi penale. În afară de A&S International, care a preluat Institutul Pasteur, Sorin Stănescu şi Adrian Stângă deţin Farmavet, un lanţ de farmacii veterinare.

Pe domeniul de la Singureni, întins pe câteva mii de hectare, se vânează mistreţ sălbatic, căprioară, cerb, cerb lopătar, muflon şi căprior. Donald Trump Jr. a venit la conacul de la Singureni însoţit de mai mulţi bodyguarzi şi de către mai mulţi membri ai Departamentului de Stat american. Donald Trump Jr. (40 de ani) este cel mai în vârstă dintre cei trei fii ai lui Donald Trump şi el a preluat afacerile preşedintelui american, alături de fratele său Eric. Averea preşedintelui american Donald Trump este evaluată la peste trei miliarde de dolari. Potrivit ultimei evaluări făcute de Forbes, averea lui Trump Sr. este de 3,1 miliarde de dolari, cu 600 de milioane mai mică decât în anteriorul top, însă campania prezidenţială pe care Trump şi-a finanţat-o singur a contribuit serios la această scădere.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: