Anna Craft, acum în vârstă de 45 de ani, a refuzat inițial propunerea soțului său de remodelare corporală. Și-a schimbat părerea după nașterea celui de-al doilea copil, după ce silueta ei nu mai era dinainte. „Îl ajutam pe Phillip la cabinet și vedeam cum femei de 60 de ani plecau impecabile de la el. Atunci mi-am zis că creau să fac ceva să mă simt mai bine în privința felului în care arătam”, a declarat aceasta pentru dailymail.co.uk.

Astfel, s-a ajuns ca în cei peste 20 de ani de căsnicie, Phillip Craft să se ocupe în detaliu de corpul și de chipul soției sale. Medicul estetician a intervenit de mai multe ori, fie pe cale chirurgicală, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumusețare non-invazive.

„Când poartă bikini, toată lumea se uită la soția mea”, se mândrește Phillip cu rezultatul muncii lui. El a ajuns la un rezultat pe care-l consideră apropiat de perfecțiune, după ce și-a supus soția la nenumerate intervenții, printre care implant mamar, liposucție, augmentarea posteriorului, chirurgie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze și pomeți.

Anna consideră că este „dovada clară a talentului soțului” său. Phillip le spune întotdeauna pacientelor sale: „Dacă vrei să știi cât de bun e un medic estetician, privește-i nevasta”. Acesta este de părere că soția lui „este mai frumoasă acum, decât atunci când am cunoscut-o, la 22 de ani.”

Anna Craft este și ea încântată de rezultat și consideră că „chirurgia plastică este un lucru frumos și ador ca Phillip să-și <facă> magia asupra mea. Sunt atât de mândru că sunt numită soția lui- creație proprie”.